دستگاه پاستوریزاتور

پاستوریزاتور

طراحی و تولید پاستوریزاتور برای پاستوریزه کردن مایعاتی از جمله آبمیوه ،شیر،خامه،دوغ،روغن و…که طرح و نوع کارکرد و هر مایعی برای عملیات پاستوریزاتور متفاوت می باشد.

تمامی پاستوریزاتورهای تولید گروه صنعتی آلپ قابل تولید به صورت اتوماتیک یا دستی می باشد که در صورت طراحی به صورت اتوماتیک دستگاه دارای تابلو فرمان PLC با صورت صفحه لمسی بوده و تمامی مراحل پاستوریزاسیون از تابلو فرمان دستگاه قابل تنظیم می باشد.

جنس پلیت استفاده شده در دستگاه پاستور تمامی صفحات از استیل ۳۱۶ برگزیده شده که بهترین نوع فلز مورد استفاده در صنایع فلزی و مواد غذایی می باشد. و همچنین مقاومت بسیار بالایی در برابر زنگ زدگی دارد به همین دلیل باعث میشود عمر دستگاه به صورت چشمگیری بالا رود و هزینه های تعمیر کمتری برای مصرف کننده به دنبال داشته باشد.

نوع پلیت مورد استفاده در پاستوریزاتور های آلپ ساخت شرکت ALFA LAVAL می باشد که یکی از جنس های مطرح بازار جهانی می باشد. همچنین این دستگاه دارای یک سال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش میباشد.

موارد استفاده از دستگاه پاستوریزاتور

یکی از عمده مصارف این نوع دستگاه در کارخانجات صنایع غذایی و یا کارخانجات شیر پاستوریزه برای پاستوریزه شیر و عرضه شیر بسته بندی شده به بازار می باشد که تمامی شیرهای جمع آوری شده باید طی فرآیند خاصی توسط دستگاه پاستوریزاتور میکروب زدایی شده و شیری سالم به بازار عرضه گردد.

همچنین دستگاه پاستوریزاتور در کارخانجات آبمیوه و کنسانتره برای پاستوریزه کردن آبمیوه  و همچنین ماست نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از این دستگاه در بسیاری از کارخانجات ضروری بودهو بدون دستگاه پاستور مجوز خروج محصول نهایی صادر نمی گردد.چون میکروب زدایی یکی از مهم ترین دلیل برای خروج محصول از کارخانه به بازار میباشد.

مشخصات فنی دستگاه پاستوریزاتور

  1. قابل تولید از ظرفیت ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ کیلوگرم
  2. این دستگاه به گونه ای طراحی گردیده که قابلیت تحمل ۱۲۰ درجه سانتیگراد دما را دارد.
  3. قابلیت هولدیگ در ۲۰۰ ثاینه به صورت کارشناسی
  4. قابلیت تولید به صورت آنالوگ یا پی ال سی با صفحه نمایشگر لمسی
  5. استفاده از شیر بخار ساخت شکور آلمان در مونتاژ دستگاه
  6. استفاده از کنترلر ساخت کشور آلمان
  7. مونتاژ شده به صورت چهار بلوکه با استیل نگیر بهداشتی
  8. استفاده از صفحه پلیت بر اساس ظرفیت درخواشتی
  9. بهترین دستگاه برای استاندارد کردن دمای شیر برای سپراتور
  10. استاندارد سازی عملیت پاستوریزاسیون با افزایش دمای شیر تا ۷۵ الی ۸۰ درجه سانتی گراد
  11. نوع جوشکاری آرگون جهت بهداشتی بودن سیستم و یکدست درآمدن نوع جوشکاری
  12. استفاده از بهترین قطعات بازار مصرف در مونتاژ دستگاه
  13. تولید شده به صورت شاسی دار با پروفیل تمام استیل
  14. استفاده از استیل نگیر در تولید دستگاه
  15. دارای دو سال گارانتی و ۱۵ سال خدمات پس از فروش

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

۰۹۱۴۱۸۶۸۳۹۱    ۰۹۱۰۰۸۱۸۹۲۳     ۰۹۱۰۴۴۱۵۳۰۳